وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

جلسه غیرعلنی اعضای شورای شهر تهران با زاکانی

جلسه غیرعلنی اعضای شورای شهر تهران با زاکانی از دقایقی پیش جلسه غیرعلنی اعضای شورای شهر تهران با شهردار تهران در قالب جلسه هم‌اندیشی آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 18
کد خبر: ۱۶۴۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران با اشاره به برگزاری جلسه امروز اعضای شورای اسلامی شهر تهران با علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران اظهار کرد: همانطور که پیش از این گفته شده بود امروز جلسه علنی شورا برگزار نخواهد شد و در واقع اعضای شورای شهر تهران با آقای زاکانی شهردار تهران جلسه‌ هم‌اندیشی خواهند داشت.

 

وی افزود: البته هفته گذشته و پیش از برگزاری جلسه علنی شورای شهر تهران، اعضا جلسه‌ای را در قالب جلسه هم‌اندیشی با شهردار داشتند اما با توجه به اینکه وقت نشد موضوعات به طور کامل مطرح شود به همین جهت جلسه امروز در ادامه جلسه قبلی برگزار خواهد شد.

 

رئیس شورای شهر تهران در خصوص دستور جلسه امروز هم‌اندیشی اعضای شورای شهر تهران با شهردار تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع حمل و نقل قرار است اکثریت وقت جلسه هم‌اندیشی به این موضوع اختصاص پیدا کند و قاعدتا این جلسه تا ظهر ادامه پیدا خواهد کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار